Vilken premiär!

Det kunde nästan inte ha gått bättre än det gjorde på premiären av mitt och Göran Fristorps samarbete. Vi uppträdde på en enkel scen klädd med presenningar på en gräsmatta framför en sädesåker vid Sjöbacka gård i det fagra Österlen. Med oss hade vi också superpianisten Andreas Landegren.
Vår blandning av visor, stämsång, lite jazz och swing samt så klart humor gick verkligen hem hos publiken, det kändes som ALLA var framme efteråt och strödde rosor. Otroligt kul. Jag fick ett välkommet avbrott från rehab och dag-tv som annars har varit min verklighet i sommar och kände mig helt plötsligt betydligt mer optimistisk än jag gjort under ledigheten. Det visar väl bara att publiken är lika viktig för artisten som vice versa.

Nu hoppas jag att vår marknadsföring lyckas nå igenom i det kompakta brus som brukar vara med tusentals arrangemang på Gotland varje sommar så att så många som möjligt kommer och ser oss i slutet av augusti. Speldatum, ställen och var ni köper biljetter hittar ni under fliken ”Vad gör jag/Spelschema/ här ovan.

Men innan dess har jag ett härligt utomhusgig med min kvintett Second Edition på Mälarhöjdens Friluftsteater den 20 augusti. Det får ni inte missa!

2 Responses to “Vilken premiär!”

  1. Johanna skriver:

    Och med varsitt superfan på första raden. Ja, det var verkligen superlyckat. Till och med nästan värt att ta sig igenom Kiviks trafikstockning (aka marknad) för att ta sig dit. Jag har fått massor av bilder mailade till mig från det andra superfanet.