Programledare

Babben har lett flera programserier i tv-rutan, några säsonger av ”Hur gör djur? mitten av 90-talet, ”Babben&Co”, ”Stjärnor hos Babben” och nu senast succén ”Bäst i Test” vårsäsongerna i SVT1 fredagar 20.00.

De kvaliteter Babben har i rutan i form av pondus, utstrålning och humor går även igen när hon jobbar live. Hon har en lång räcka moderatorjobb på sin meritlista och fungerar lika bra dagtid på en konferens som programledare kvällstid för en gala eller fest.

På konferensen kan man med fördel använda sig av hennes skicklighet som intervjuare där hon på ett lättsamt och humoristiskt vis lotsar enskilda samtal eller paneldebatter. Hon är också bra på att sammanfatta vad som just kommit fram under samtalet/föreläsningen/dagen.

-Min utgångspunkt är alltid kundens behov. Vad ska dagen eller kvällen leda till? Vad ska kommuniceras?
Genom att vara med på möten med kunden innan viktiga event får jag en fördjupad förståelse av i vilket skede kunden befinner sig och vad som ska lyftas fram. Därför är det viktigt för mig att samarbeta med seriösa företag och instutioner som kommunicerar budskap och varor jag själv tycker är bra och intressanta. De flesta kunder som anlitar mig ”vet” att jag passar dem och har handplockat mig till den där viktiga kundträffen eller prisgalan.
Mitt mål är alltid att leverera så bra att kunden vill ha mig igen!

Referenser från många nöjda kunder finns!