Uppdaterat spelschema

Idag har jag lagt in alla spelningar som är bokade eller prelade till och med december i år. Titta under fliken ”Vad gör jag” och välj ”Spelschema” så får du se om nåt passerar där du bor.
Gjorde en extraföreställning av ”Expedition Babben” i Ramnäs, Västmanland i fredags i ett stall (!) som hör till herrgården där. Väldigt mysig lokal och glad publik.
Direkt efter körde jag vidare till Karlstad för att hänga på låset när Sandgrund hade vernissage med en konstnär jag fascinerats av ett tag, KG Ohlsson, en autodidakt från Torsby som gör små kluriga tavlor med roliga titlar. Tittade också på allt nytt som Lars Lerin hängt upp sedan sist och upphör aldrig att imponeras av hans fantasi, skicklighet och arbetsdisciplin. Hade man hälften av detta skulle det vara gott nog :-)
I trädgården händer det massor just nu, från noll till hundra på en vecka kan man säga, men det är fruktansvärt torrt så jag har stödvattnet lite med regnvatten och slang. Måste kolla upp om man får använda slag, vattenbristen håller på att bli ett av våra större nationella problem, vem såg det komma? På Gotland blev det bevattningsförbud redan 15 april, tror det är rekordtidigt för att vara där och det kommer att gälla över hela sommaren och en bra bit in på hösten. Ni får ursäkta mig, men jag ber till regngudarna just nu!
Bappen tuffar på med många nya spelare och glada månadsvinnare som får åka till Gotland (och vissa gånger därifrån istället!). Ska snart sätta mig och skriva ytterligare nya frågor, jag lär mig massor på att pyssla med Bappen.
Den här veckan är en typisk Babben-vecka, d v s den innehåller lite av varje. Igår föreläste jag, idag har jag produktionsmöte inför min föreställning i Vitabergsparken i augusti, i morgon kör jag stand up i Gävle, på torsdag repar jag med kvintetten och Daniel Norberg och på fredag gigar jag i Vänersborg med Second Edition på visfestivalen där. Har repat in några nya låtar inför detta för att pigga upp både mig och bandet.
Ser fram emot att få vara lite ledig i juni, det har varit en lång säsong och jag har haft många resor och övernattningar. Visserligen är jag van, men man är ju inte 59 längre ;-)

Comments are closed.