Ungern!

För ett år sedan gjorde jag en fantastisk resa genom östra Europa med tåg och buss. Nu ska jag åka tillbaka till en av städerna jag besökte; Budapest. Det ska bli tre sköna dagar tillsammans med en fantastisk väninna som vi ska spendera på ett lyxigt spahotell. Vi jobbar båda väldigt hårt mellan varven och nu är det vår tur att bara njuta. Vi har planen klar; baddräkt, sköna kläder, nåt snyggt till kvällarnas middagar och en trave böcker.
Det enda som står mellan mig och denna resa i jobbväg är en krönika som ska skrivas och lämnas senast i morgon. Hösten rivstartade ju för min del efter att ha varit sjukskriven och gått på kryckor sedan halva juni, så det svänger lite väl häftigt ibland.
Planerna för våren börjar också ta form. Expedition Babben kommer att fortsätta med minst sex landskap, kanske blir det ända upp till åtta under våren, det beror lite på vad som händer med några andra stora projekt som inte är beslutade än.
Just nu är det mycket möten, många planer som smids – en spännande tid!
Och samtidigt sänker sig mörkret runt oss. Idag har det varit helmulet hela dan, så jag jag skippade att åka ut till landet. Trädgården sköter sig själv, jag hade bara tänkt skära ner lite vissna perenner och lägga som täcke över rabatterna. Så gjorde jag i fjol och det underlättade vårstädningen i trädgården otroligt.

2 Responses to “Ungern!”

  1. Kristin skriver:

    Hipp, hipp, hurra på födelsedag och namnsdag ! Varma födelsedagskramar från Kristin