Redan dagvill

Det tog inte många dagar ledigt förrän jag tappade både veckodag och datum. Ett gott tecken på att jag kopplar av som jag ska de här sista veckorna i juni.
I slutet av månaden väntar två konserter med Göran Fristorp (och fantastiske Andreas Landegren på piano och stämsång), en på Taubescenen på Liseberg och en i Virserum.
Jag fick tillbaka min bil idag, den har stått på verkstad sedan förra veckan och fått en dörr omlackerad. Idag är det ingen som bryr sig om att skriva en lapp när de kört på nåns bil, man står där med Svarte Petter och få betala en skyhög självrisk ty – vem har vittnen på att bilen var oskadd när du parkerade den – varje gång?
Kanske ska ta ett foto varje gång jag ställer den ifrån mig…
Jag kommer att pendla mellan stan och fritidshuset ganska ofta nu, har en del gamla surdegar på kontoret som legat ett tag som jag försöker klara av, en i taget.
Idag har jag dock jobbat klart det jag skulle och tänkte roa mig med att göra lite nya frågor till min frågesports-app Bappen. Du spelar väl?
Vad gör ni just nu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>