Plötsligt händer det!

Nytt utseende på hemsidan – som en hyllning till andra vändan av Expedition Babben.
Vad går då denna Expedition ut på? Jo, det är ett sätt för mig att nå ut till även de mindre orterna och lokalerna. Som regel bokas turnéer med artister som har stor publik enligt ett förutbestämt mönster i städer med stora teatrar och konserthus. Det jag gör nu är alltså att bryta den trenden och komma tillbaka till bygdegårdar, godtemplargårdar och Folkets Hus på mindre orter.
I slutändan ska jag ha besökt samtliga landskap och målet är fyra nya orter i varje. De sex första klarades av i våras, nu står Skåne, Blekinge, Småland, Öland, Dalarna, Värmland och Bohuslän på tur och ev hinner jag med Norrbotten och Västerbotten också, vi jobbar på det.
Biljetterna är släppta och finns här.

Det var väldigt kul att få fira SVT 60 år i rutan, prata humor och sjunga lite.
De senaste dagarna har jag spelat in ett helt nytt underhållningsprogram som kommer i SVT till våren. Det heter Bäst i Test och är ett av dom roligaste programmen jag jobbat med någonsin. Både jag som programledare och medverkande komiker har skrattat så vi gråtit åt vissa inslag och jag tippar att min bisittare David Sundin kommer att få stora publika brott. Helt rättvis, han är väldigt duktig.
Nu fasar jag ut jobben mot jul för en gångs skull och har det ganska lugnt de kommande veckorna. Plötsligt händer det!

Comments are closed.