NextGEN Gallery Plugin Not found

Laddar inför nya Expeditionen » Babben

Laddar inför nya Expeditionen

Eftersom jag snart ska åka ut på en lång turné tar jag extra ledigt i januari. Nyår firade jag på landet i mitt hus och passade på att passa grannens djurfarm, ankor, kaniner, höns och katter.
Samtidigt storstädade jag mitt eget hus och sorterade en massa högar som blivit liggande. Det är alltid samma visa; när allting är rent, fräscht och i ordning är det dags att åka därifrån :-)
Om några dagar landar jag på en av Kanarieöarna, jag ska ner tio dagar och varför ingen charterarrangör har denna behändiga längd på resa till salu är mig en gåta. Istället flyger jag reguljärt och har bokat in mig på ett hotell jag bott på många gånger tidigare med familjen över jul och nyår. I januari brukar det vara väldigt lugnt där och med lite tur har de värsta stormarna dragit förbi också.
Det gäller att bunkra direkt när jag kommer dit eftersom 6 januari är spanjorernas stora dag under julen då det drar parader genom stan, julklappar delas ut och det mesta är stängt på grund av röd dag i almanackan. Trettondagen är ju egentligen helt rätt att dela ut presenterna eftersom det var först då de tre vise männen kom fram och kunde överlämna sina gåvor.
Expeditionen då?
Turnén säljer bra, de två första spelningarna i Simrishamn och Teckomatorp är i princip helt fulla och Osby och Bromölla fylls nu snabbt. Ölänningar och blekingar har nu också nåtts av budskapet att jag kommer i början av februari, det syns i statistiken. Och om ni påstår att norrlänningar är sävliga så säger jag bara RÅNEÅ! Jag ska dit i början på maj men det säljer redan som sjutton! Hela turnéplanen plus biljettköp hittar du här.

Comments are closed.