NextGEN Gallery Plugin Not found

Högst upp igen » Babben

Högst upp igen

Jag vet inte om ni ser året som jag gör, men i min inre bildvärd är året som en stapel med januari överst. Och där befinner vi oss nu, med alla de goda föresatser som vi så gärna avlägger runt nyår.
Min inledning av året är jag nöjd med, en resa till Kanarieöarna i 10 dagar med långa promenader i sol och värme varje dag gjorde susen. Jag kopplade verkligen av; korsord, laga mat, titta på tv och läsa en liten trave med böcker. Lustigt nog visade sig tre av dem hänga ihop, i alla fall i mitt huvud.
Jag började läsa ”Ryssar är såna som gillar björkar” vars huvudperson så småningom hamnar i Tel Aviv. Nästa bok ”Morgon i Jenin” utspelar sig i Palestina och på vägen hem läste jag ”Jag heter inte Miriam” om en kvinna som överlevt Auschwitz och Rawensbrücks koncentrationsläger bl a genom att byta identitet med en död medfånge. Jag rekommenderar alla tre böckerna varmt.
Idag är det 10 dar kvar till nypremiären i Skåne och redan nu är två av fyra utsålda och det ser bra ut i Osby och Bromölla också. Veckan efter står Blekinge och Öland på tur och där finns biljetter än så länge.
Under semestern hade jag turen att ha tv:n på när Jimmy Fallon körde program 600 av Tonight show. Huvudgäst var Michelle Obama och Stevie Wonder var musikalisk gäst. Jag är så impad av Michelle och jag hoppas att hon aldrig ger sig in i presidentracet utan får jobba med sina hjärtefrågor runt barn, sjukvård och bra mat i lugn och ro.
Har ni avgett några nyårslöften? Jag har, men dem behåller jag för mig själv :-)

Comments are closed.