Handduk i nacken

Fick ett supertips via Facebook igår att skölja en gästhandduk i kallt vatten, vika på längden och lägga runt nacken. Aaaah… Svalka! Plötsligt fungerar hjärnan igen.
I kväll är det dags för gig på Restaurang Jungfrusund som ligger precis efter bron på Ekerö. Det är en stark lineup med mig, Nisse Hallberg och Al Pitcher. Dessutom en bonusrookie. Kul!
I morgon far jag till Sunne för att köra stand up med Thomas Petersson och Kjell-Åke i Myra, en omåttligt populär komiker i Värmland och helt rättvist. Vi uppträder i samband med den årliga Jaktmässan i Sunne som arrangeras av mitt bokningsbolag Besterman AB.
Jag har gjort min första filmdag på en kommande serie och i augusti ska jag även vara med i nya Släng dig i Brunnen och i en ny bred familjeunderhållning som produceras i Göteborg.
Nästa vecka ska jag och dottern ha kvalitetstid har vi bestämt, ser fram emot det. Tyvärr ligger det också en begravning i den veckan, en av mina närmsta vänner som jag hängt ihop med sedan gymnasiet gick bort tidigare i somras. Obegripligt snabbt gick det också. Det har väckt många tankar om meningen med livet, prioriterar jag rätt saker? Min vän och jag var exakt lika gamla, det skiljde bara två dagar. Väldigt sorgligt.

Comments are closed.