Det har sina fördelar…

Mitt jobb har många fördelar. En av dem är resorna. Förra veckan for jag till exempel ner till Mallorca för en åtta dagar lång vistelse på fint hotell där jag bodde all inclusive och hade tillgång till massor av träningspass, god mat och dessutom fick ta med mig en medföljande.
Jag håller ju på med ICA-klassikern så varje dag cyklade jag en mil i gymet för att klara av Vätternrundan på utsatt tid. Just nu ligger jag lite före till och med.
Fyra av kvällarna jobbade jag, dels med att föreläsa, dels med att köra stand up. Publiken bestod av nästan 100% kvinnor som hade köpt en kom-i-form-resa med M Magasin.
Nu är jag hemma igen, lite brunare, ganska mycket piggare och med massor av givande samtal och minnen i kappsäcken.
Resten av maj består mest av föreläsningar med ett och annat besök på Norra Brunn där emellan.
Jag har juni-semsester i år men även juli och augusti är ganska luftigt bokade med flit. Det kommer att förtätas efterhand när jag får inspelningsschemat till ett filmprojekt jag tackat ja till.

Kristi Himmelsfärdshelgen är en av mina favoriter och jag ska dela den mellan stan och landet. Jag behöver förbereda lite saker hemma, sen sticker jag ut till min trädgård och ska sätta spaden i ett hörn som gud glömde och fixa till det.
Känner mig allmänt inspirerad! Hoppas det smittar av sig på er!

Comments are closed.