Annorlunda start

Tja, vad ska man säga. För drygt tio dagar sen kom jag hem från Uganda fullpumpad med d-vitamin och fina naturupplevelser bara för att hamna i ett is-vindigt Solna och ganska per omgående bli förkyld. Det brukar inte vara nåt problem om förkylningen håller sig där en ska men den här gången satte den sig på rösten.
Laryngit. Inflammerade stämband.
Så efter två jobb förra veckan fick jag bara fram ett litet väsande i tre dagar, några grymtningar den fjärde och korta ordstötar dag fem och sex. Så lite ovälkommet blev detta en ledig helg med mycket tystnad och en hel del vila.
Som tur är har vi lyckats hitta ersättningsdatum för de fyra första inställda ”Expedition Babben”, de nya datumen ser du i mitt spelschema under ”Vad gör jag” och via den här sidan.
Jag tillfrisknar nu relativt väl och spenderar väntetiden fram tills första föreställningen i Tibro på torsdag med att rensa pärmar, städa skrivbordet, hitta på ny stand up och hänga i tv-soffan. Inte den start jaghare tänkt mig på året men det är som jag brukar säga – acceptera och anpassa dig.

Comments are closed.